Twitter: Έρχεται η δυνατότητα "κατεβάσματος" όλων των tweet σας

Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, ξεκίνησε σε περιορισμένο κύκλο αρχικά, τη διάθεση ενός πολυαναμενόμενου χαρακτηριστικού που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν όλο το ιστορικό τους.

Πολλοί χρήστες, ήδη από το περασμένο Σάββατο ανέφεραν ότι προστέθηκε μία αντίστοιχη επιλογή στη περιοχή των ρυθμίσεων του λογαριασμού τους. Όσοι επιλέξουν να κατεβάσουν το ιστορικό τους από την διαθέσιμη πλέον επιλογή, λαμβάνουν στο e-mail που έχουν δηλώσει ένα link για να κατεβάσουν ένα αρχείο. Το αρχείο .zip τύπου HTML μπορεί να ανοίξει μέσα στον φυλλομετρητή και περιέχει όλα τα tweets που έχει κάνει ο χρήστης όσο διάστημα χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Το Twitter από την μεριά του δεν επιβεβαίωσε ακόμη επισήμως το χαρακτηριστικό αλλά διάφορες αναφορές των χρηστών επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του. Η διάθεσή του, έρχεται λίγους μήνες μετά τις δηλώσεις του Dick Costolo, Διευθύνοντα Συμβούλου της υπηρεσίας, ότι το feature θα έχει κάνει το ντεμπούτο του μέχρι το τέλος του χρόνου. Πηγή: insomnia.gr