Αφαιρέστε το κακόβουλο λογισμικό από το μηχάνημα σας με το Windows Malicious Software Removal Tool

Μερικές φορές τα δωρεάν εργαλεία ασφάλειας της Microsoft δεν λαμβάνουν το σεβασμό που τους αξίζει, ενώ έχουν πραγματικά καλές επιδόσεις. Ένα παράδειγμα είναι το Windows Malicious Software Removal Tool, το οποίο είναι ένα φορητό εργαλείο που ελέγχει τα Windows XP, 2000, Server 2003, Vista και 7, για τυχόν μολύνσεις από γνώστες απειλές, συμπεριλαμβανομένων των Blaster, Mydoom, και Sasser, αφαιρώντας το κακόβουλο λογισμικό παράλληλα.

Όπως επισημαίνεται και από τη Microsoft, το windows εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού δεν είναι υποκατάστατο του antivirus. Αυτό που κάνει είναι να αφαιρει όλες τις γνωστές απειλές.

Είναι διαθέσιμο σε ξεχωριστές λήψεις για τις εκδόσεις των 32 και 64-bit. Το πρόγραμμα είναι πλήρως φορητό, έτσι ώστε να μπορεί να τρέξει σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Windows, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση.

Το πρόγραμμα είναι απλό στη χρήση και προσφέρει τρεις επιλογές σάρωσης: Γρήγορη, Πλήρης, και Προσαρμοσμένη. Η Microsoft κυκλοφορεί ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα από
εδώ. Πηγή: secnews.gr