Η dubstep επιστροφή των Doors (!)

Τα εναπομείναντα μέλη των Doors και ο Αμερικάνος DJ και μουσικός παραγωγός Skrillex (ο πιο γνωστός εκπρόσωπος της dubstep στις ΗΠΑ) συνεργάστηκαν ενώνοντας δυο τελείως διαφορετικούς κόσμους.

Οι Ray Manzarek, Robbie Krieger και John Densmore δέχτηκαν να εκσυγχρονίσουν τον ήχο των Doors με αφορμή το ντοκιμαντέρ Re:Generation. Καλλιτέχνες όπως οι DJ Premier, Mark Ronson, Pretty Lights και The Crystal Method αποδόμησαν (και άλλαξαν τελείως) κομμάτια από διαφορετικά είδη μουσικής. Τζαζ, κλασική μουσική, κάντρι, όλα μπήκαν στο μίξερ των παραγωγών. Στο μίξερ του Skrillex μπήκε το Breakin' A Sweat το ολοκαίνουριο τραγούδι των Doors.

Αυτό είναι το βίντεοκλίπ, στο οποίο εμφανίζονται και οι τρεις Doors και ο Skrillex.



Όταν ρωτήθηκε ο Ray Manzarek τι θα πίστευε ο μακαρίτης Τζιμ Μόρισον ήταν κατηγορηματικός:

"He'd love it. He was no purist. His words were his milieu. He might be, 'Don't fuck with my words,' but he'd be open for all kind of improvisations. He loved that stuff."

Είναι πολύ τυχερός που δε ζει ο Μόρισον κι έτσι μπορεί να λέει ότι θέλει. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι Doors, σύμφωνα πάντα με τον Manzarek ενθουσιάστηκαν με την ηλεκτρονική παραγωγή και σκέφτονται να ενσωματώσουν ηλεκτρονικά στοιχεία σε επόμενο δίσκο τους. Πηγή: lifo.gr