H Sega μας φέρνει αναμνήσεις με την κυκλοφορία 4 netbook

Η Sega εισέρχεται για μία ακόμη φορά στον τομέα του hardware αν και με έμμεσο όσο και εντυπωσιακό τρόπο αφού αναμένεται να δώσει την άδεια της για τη δημιουργία ειδικών netbook φέρνοντάς μας αναμνήσεις.

Έχοντας αποσυρθεί από την αγορά των κονσολών από τον Μάρτιο του 2001 μετά την εμπορική αποτυχία του Dreamcast, η Sega φαίνεται να συνεργάζεται με την Ιαπωνική αλυσίδα λιανικής, Enterbrain, για την κατασκευή 4 netbooks τα οποία φέρνουν τις ονομασίες παλιών παιχνιδοκονσολών της εταιρείας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, τρία από τα netbook έχουν τις ονομασίες των Mega Drive, Saturn και Dreamcast ενώ ένα τέταρτο διαθέτει το brand name της Sega. Αντιθέτως με ότι θα περιμένατε, τα συγκεκριμένα netbooks δεν διαθέτουν κάποια δυνατότητα να παίξετε κλασσικά παιχνίδια της Sega μέσω emulator ενώ και οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές αφού κυμαίνονται μεταξύ £700 και £1,300. Τα
τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επεξεργαστές Core i3 και άνω καθώς και μνήμη που φτάνει τα 8GB στα τρία κυριότερα μοντέλα.

Τέλος σημειώνεται ότι η Sega δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει τα συγκεκριμένα μοντέλα εκτός Ιαπωνίας. Πηγή: insomnia.gr