Ψηφιακές εμπειρίες που αλλάζουν τον κόσμο

Η Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσε το απόλυτο «πακέτο» εργαλείων για τους επαγγελματίες του design, του web και του video με την αποκάλυψη των προϊόντων Adobe Creative Suite 6 και του Adobe Creative Cloud.

Η δυναμική κυκλοφορία 14 εφαρμογών της CS6 και τεσσάρων Creative Suites – Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, Adobe Creative Suite 6 Design Standard, Adobe Creative Suite 6 Production Premium, και Adobe Creative Suite 6 Master Collection – οδηγούν τη συνεχόμενη καινοτομία της Adobe στις δημιουργικές αγορές.

Μία νέα συνδρομητική υπηρεσία, το Adobe Creative Cloud, θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν την κάθε μία από τις εφαρμογές Adobe CS6.

Το Creative Cloud ενσωματώνει επίσης τις εφαρμογές Adobe Touch στην καθημερινή εργασία, εισάγοντας δυνατότητες συγχρονισμού και αποθήκευσης βασισμένες στο cloud, δίνοντας έτσι ώθηση στην ανάπτυξη εφαρμογών και στη δημιουργία μοναδικών web εμπειριών.

Οι σημαντικές αναβαθμίσεις της CS και το ολοκαίνουργιο Muse Anchor Landmark για Designers
Οι βελτιώσεις απόδοσης στα Adobe Photoshop CS6, Adobe Illustrator CS6 και Adobe InDesign CS6, θα οδηγήσουν σε σημαντική εξοικονόμηση χρόνου για print, Web και mobile projects.

Η Adobe επενδύει στα εργαλεία HTML5 για επαγγελματίες του διαδικτύου
Οι καινοτόμες δομές εργασίας και οι μοναδικές δυνατότητες των εργαλείων της Adobe, απλοποιούν τη δημιουργική διαδικασία για τους Web designers, τους developers και τους interactive επαγγελματίες.

Το Production Premium CS6 ωθεί τα όρια της δημιουργικότητας
Επανασχεδιασμένο από video-editors για τους video-editors με σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην Adobe Creative Suite 6 Production Premium θέτουν νέα standards στο επαγγελματικό video.



Πηγή: techit.gr