Νέες λειτουργίες στο εργαλείο επεξεργασίας ήχου του YouTube

Το Youtube, η δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού video στο Internet ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες την επέκταση των δυνατοτήτων του εργαλείου επεξεργασίας ήχου που διαθέτει. Πρόκειται για ένα εργαλείο αρκετά χρήσιμο σε όσους ανεβάζουν συχνά τα δικά τους video στην υπηρεσία, το οποίο επιτρέπει την προσθήκη μουσικών κομματιών που επιθυμεί ο χρήστης.

Πιο συγκεκριμένα, διατίθεται μια γκάμα από μουσικά κομμάτια μέσω των οποίων μπορεί κανείς να εμπλουτίσει τα video του. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να προσθέσει κανείς τη δική μουσική, αναλαμβάνοντας όμως ο ίδιος το ρίσκο της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι σημερινές αλλαγές του Audio Editing Tool περιλαμβάνουν ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον αλλά και νέες δυνατότητες. Πλέον τα διαθέσιμα μουσικά κομμάτια αυξάνονται σε πλήθος φτάνοντας τα 150.000, αριθμός που σύμφωνα με την υπηρεσία αυξάνεται διαρκώς.

Μια σημαντική προσθήκη είναι η επιλογή που δίνεται στο χρήστη για το αν η μουσική που θα επιλέξει θα ακούγεται σε χαμηλή ένταση στο video ή θα αντικαθιστά πλήρως το δικό του ήχο. Ακόμη υπάρχει καλύτερη ταξινόμηση των διαθέσιμων μουσικών κομματιών διευκολύνοντας έτσι την αναζήτησή τους μέσα από επιλογές διαφόρων ειδών μουσικής.


Πηγή: insomnia.gr