Αποκλειστικά στο Spotify η μουσική των Led Zeppelin με streaming

To Spotify με έξι εκατομμύρια συνδρομητές που πληρώνουν για να ακούνε μουσική με τεχνολογία ροής κατάφερε να πείσει το θρυλικό συγκρότημα Led Zeppelin που έχει πουλήσει 300 εκατομμύρια άλμπουμ να διαθέσει ολόκληρη την δισκογραφία του για streaming κατά παραγγελία, και μάλιστα κατά αποκλειστικότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Led Zeppelin και το Spotify ανακοίνωσαν ότι ο θρυλικός κατάλογος Atlantic/Swan Song είναι άμεσα διαθέσιμος στο Spotify -ολόκληρη η δισκογραφία τους είναι τώρα για πρώτη φορά διαθέσιμη για streaming on-demand, αποκλειστικά στο Spotify. Άμεσα, οι θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο μπορούν να ακούσουν τα τραγούδια από τα πρώτα δύο άλμπουμ (Led Zeppelin, Led Zeppelin II) ενώ επιπλέον άλμπουμ θα κυκλοφορούν τις επόμενες τέσσερις μέρες, τα μεσάνυχτα, με στόχο όλη η δισκογραφία (studio & live albums) να είναι διαθέσιμη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Παρακάτω το πλήρες πρόγραμμα:

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου - Led Zeppelin (1969) & Led Zeppelin II (1969)
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου - Led Zeppelin III (1970) & Untitled fourth album (1971)
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου - Houses Of The Holy (1973) & Physical Graffiti (1975)
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου - Presence (1976) & In Through The Out Door (1979)
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου - The Song Remains The Same (1976), Coda (1982), BBC Sessions (1997), How The West Was Won (2003), Mothership (2007) & Celebration Day (2012)

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον CEO/Founder του Spotify Daniel Ek, στη Νέα Υόρκη.

Επίσης, το Spotify ανακοίνωσε πως όσοι συνδρομητές του χρησιμοποιούν tablet με iOS ή Android θα μπορούν να απολαύσουν σε αυτά την ίδια εμπειρία του δωρεάν Spotify που έχουν αγαπήσει στον υπολογιστή τους. «Σήμερα παρέχουμε στους χρήστες την καλύτερη δωρεάν μουσική εμπειρία στην ιστορία του smartphone και του tablet», δήλωσε ο Daniel Ek, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του Spotify. «Είτε πηγαίνετε γυμναστήριο είτε κάνετε πάρτι με φίλους, απλά καθίστε αναπαυτικά και αφήστε το Spotify να σας προσφέρει την καλύτερη μουσική για κάθε στιγμή της ζωής σας».



Διαβάστε περισσότερα για το
Spotify, το οποίο επεκτείνει την διαθεσιμότητα της υπηρεσίας του σε 20 επιπλέον χώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε πενήντα πέντε. Πηγή: in.gr