Το Dropbox ενσωματώνει δυνατότητα διαμοιρασμού φακέλων μέσω Facebook

Στην προσπάθειά της να ενισχύσει τον κοινωνικό της χαρακτήρα, η υπηρεσία του Dropbox εμπλουτίζεται με μια νέα δυνατότητα διαμοιρασμού μέσω της ιστοσελίδας του Facebook. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται ο διαμοιρασμός ενός φακέλου σε τρίτους, που μέχρι τώρα πραγματοποιούνταν μέσω προσκλήσεων με email. Πλέον στις επιλογές διαμοιρασμού έχει προστεθεί μια νέα επιλογή έτσι ώστε να συνδέσετε το λογαριασμό σας με αυτόν που διατηρείτε στο κοινωνικό δίκτυο.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας αρκεί να πατήσει κανείς σε αυτό τον σύνδεσμο και να δημιουργήσει έναν νέο, κοινόχρηστο φάκελο. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το παράθυρο διαμοιρασμού, όπου δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με το Facebook. Εφόσον ταυτοποιήσετε τους λογαριασμού σας, στο πεδίο διαμοιρασμού του φακέλου εμφανίζονται και τα ονόματα φίλων του Facebook εάν ξεκινήσετε την πληκτρολόγηση.

Πρόκειται για μια νέα δυνατότητα που προσφέρει το Dropbox ανάμεσα σε συνεχείς ανανεώσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα
ανανεώνοντας την ιστοσελίδα του και προσθέτοντας τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης φωτογραφιών και video από συσκευές.

Site:
Διαμοιρασμός αρχείων στο Dropbox
Πηγή: insomnia.gr