Μάθε πώς να προγραμματίζεις τα posts της Facebook σελίδας σου

Αν αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο στο Facebook, δημιουργώντας εκεί μία σελίδα για την επιχείρηση σου ή για το site/blog το οποίο διαθέτεις, τότε δεν απαιτείται να είσαι όλη μέρα πάνω από τον υπολογιστή για να ενημερώνεις τη σελίδα με νέο περιεχόμενο. Ευτυχώς για όλους μας, το Facebook επιτρέπει τον προγραμματισμό δημοσιεύσεων έως και 6 μήνες μετά!

Η διαδικασία για τον προγραμματισμό είναι εύκολη και σύντομη. Αφού εισάγετε την κατάσταση ή τη φωτογραφία/βίντεο που επιθυμείτε να δημοσιεύσετε κάποια μελλοντική στιγμή, πατήστε στο εικονίδιο του ρολογιού στην αριστερή γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.



Ύστερα επιλέξτε την ώρα, τη μέρα, το μήνα, το έτος και πατήστε το κουμπί Χρονοδιάγραμμα (Schedule).



Έπειτα το Facebook σάς ενημερώνει για την επιτυχία της δημοσίευσης τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.



Για να επεξεργαστείτε τις προγραμματισμένες δημοσιεύσεις της σελίδας πηγαίνετε στο Αρχείο Δραστηριοτήτων (Activity Log) του λογαριασμού σας



και πατώντας στο βελάκι μπορείτε να αλλάξετε τη χρονική στιγμή που ορίσατε, να κάνετε εκείνη στιγμή τη δημοσίευση σας αλλά και να την ακυρώσετε.



Τα βήματα του παραπάνω οδηγού δημιουργήθηκαν από τον Βασίλειο Α. Γκόγκογλου για το SocialMediaLife.gr. Πηγή: digitallife.gr