Νέο τραγούδι και έκθεση με ρεκόρ για τον Ντέιβιντ Μπάουι

Ένα μήνα πριν ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό, η έκθεση για το «φαινόμενο» της μουσικής σκηνής Ντέιβιντ Μπάουι, σπάει τα ρεκόρ καθώς οι κρατήσεις ξεπερνούν τα 26.000 εισιτήρια.

Οι υπεύθυνοι τoυ λονδρέζικου μουσείου Victoria and Albert τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς η έκθεση «David Bowie is» ενδέχεται να είναι η πιο επιτυχημένη στα 160 χρόνια λειτουργίας του εν λόγω μουσείου.

Το ενδιαφέρον του κοινού προκαλεί αυτή τη φορά το γεγονός ότι τα 300 αντικείμενα της έκθεσης - από κοστούμια και φωτογραφίες έως βίντεο και χειρόγραφοι στίχοι - έχουν πολλά να αποκαλύψουν για τον εκκεντρικό σταρ με τα πολλά πρόσωπα. Καθώς οι επιμελητές εισχωρούν στα άδυτα της προσωπικής συλλογής του καλλιτέχνη.

Τα βλέμματα στράφηκαν ξανά στον εκκεντρικό Μπάουι μετά την δυναμική του επιστροφή στην μουσική σκηνή τους τελευταίους μήνες. Το 24ο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο «The next day» αποτελεί και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με φρέσκα κομμάτια μετά από δέκα χρόνια.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το δεύτερο τραγούδι με τίτλο «The Stars (Are Out Tonight)» από το νέο του άλμπουμ. Το βιντεοκλίπ σκηνοθετεί η Φλόρια Σιγκισμόντι, με την οποία ο 66χρονος τραγουδιστής είχε συνεργαστεί ξανά τη δεκαετία του ’90 στα βιντεοκλίπ των κομματιών «Little Wonder» και «Dead Man Walking».

Το άλμπουμ κυκλοφορεί τον Μάρτιο, λίγες ημέρες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης (23 Μαρτίου).


Πηγή: tanea.gr