Το Adblock Plus για Internet Explorer είναι πλέον διαθέσιμο για download

To Adblock Plus είναι ήδη ένα πολύ δημοφιλές add-on για όσους χρησιμοποιούν τον Mozilla Firefox, αλλά αρχής γενομένης από σήμερα, οι χρήστες του Internet Explorer μπορούν επίσης να κάνουν λήψη της εφαρμογής για μια εμπειρία περιήγησης χωρίς διαφημίσεις.

Το Adblock Plus για τον Internet Explorer λειτουργεί ακριβώς όπως και το αντίστοιχο στον Firefox και τρέχει στον browser σας για να αποκλείσετε διαφημίσεις που εμφανίζονται κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο.

Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις του Internet Explorer που εξακολουθούν να βρίσκονται στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των 7, 8, 9, και 10, ανεξάρτητα από την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη η υποστήριξη του Metro για τους χρήστες των Windows 8.

Το Adblock Plus για τον Internet Explorer είναι ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης, έτσι ώστε να μπορέσει να καθορίσει τυχόν bugs και θέματα, για να μπορέσετε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο με μεγαλύτερη ασφάλεια. Και οι δύο εκδόσεις 32 – και 64-bit είναι διαθέσιμες για download, ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα. Πηγή: secnews.gr