Facebook Groups: Νέος σχεδιασμός με λειτουργίες Timeline και πιο ξεκάθαρο περιεχόμενο

H Facebook έχει κάνει φανερές τις προθέσεις της να επεκτείνει τη νέα εμφάνιση Timeline σε όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές του κοινωνικού δικτύου της. Μετά την ενσωμάτωσή του στα Brand Pages, αυτή τη φορά αποφάσισε να “ανακαινίσει” ελαφρώς και τα Facebook Groups.

Αυτό που σίγουρα θα παρατηρήσετε με την πρώτη ματιά είναι η μεγάλη εικόνα αλά Timeline στο πάνω μερός της σελίδας. Σε περίπτωση που ο διαχειριστής του Group δεν επιλέξει κάποια εικόνα, εμφανίζεται αυτομάτως ένα κολάζ των φωτογραφιών προφίλ των μελών του με προτεραιότητα σε αυτούς που postαραν πιο πρόσφατα στη σελίδα.

Δεύτερη μεγάλη αλλαγή είναι η λειτουργία “What should people post in this group”, με την οποία οι διαχειριστές υπαγορεύουν στα μέλη τι μπορούν να postάρουν και πού παρέχοντας τους μια βασική γραμμή εντολών για τη σωστή λειτουργία του Group. Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις όπως τα ασταμάτητα ενοχλητικά Notifications.

Τέλος, με τη νέα εμφάνιση τα μέλη, τα events, οι φωτογραφίες, τα links και τα θέματα συζήτησης του Group είναι πλέον πιο ξεκάθαρα. Οι νέες λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες για όλους τους χρήστες. Πηγή: techgear.gr