Επιστροφή στη δεκαετία του ’80

Οι νεότεροι δεν τα έχουν γνωρίσει αλλά για τις μεγαλύτερες ηλικίες πρόκειται για συσκευές που έχουν αφήσει εποχή. Λέμε φυσικά για τα ηλεκτρονικά arcade τα οποία έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές gamers πριν πάρουν τη θέση τους οι υπολογιστές και οι παιχνιδομηχανές.

Αν λοιπόν νοσταλγείτε εκείνα τα χρόνια, το «proho.gr» έχει για άλλη μια φορά τη λύση. Πρόκειται για το «iCade» το οποίο μετατρέπει το «iPad» σας σε ηλεκτρονικό παιχνίδι της δεκαετίας του ’80. Μάλιστα η συσκευή δεν έχει μόνο το «joystick» και τα πλήκτρα εκείνων των παιχνιδιών. Έχει ακόμη και θήκη για να ρίχνετε κέρματα η οποία όμως ευτυχώς δεν θα σας χρειαστεί!

Και επειδή μόνο του το iCade δεν θα σας είναι και τόσο χρήσιμο, καλό είναι να κατεβάσετε και το «Atari Greatest Hits» από το «App Store» το οποίο περιέχει 100 διαφορετικά παιχνίδια. Το κόστος της συσκευής δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Δεν ξεπερνά τα 100 δολάρια τα οποία αν σκεφτείτε τα κέρματα που είχατε ξοδέψει μικρός σε τέτοια παιχνίδια, μάλλον είναι αμελητέο ποσό! Πηγή: techit.gr